Posted on May 31, 2021

Pengedar Shaklee Chemor (Baizura Bahar | Vitally Vitamin)

Tadi hantar 2 vitamin ni kat kak S.

Bulan lepas kak S beli lecithin n herblax.
Bulan ni repeat lecithin. Dah jadi rutin makan lecithin katanya.

Herblax ada lagi tu yang tak beli lagi.
Tapi kak S nak Ostematrix pulak.

Sempat lah sembang2 dengan Kak S tadi.

Katanya memang best betul ambil herblax ni. Rasa clear habis usus.

Masa tengah memulas tu memang sakit sikit.

Tapi lepas2 tu, rasa clear, badan rasa sedap n ringan. Pendek kata memang best rasa badan bila usus clear habis.

Seronok dengar kak S share experience kak S consume herblax n lecithin ni.

Seronok sebab dapat tolong kak S dapat rasa nikmat badan sihat, ringan n 'sedap' tu dengan vitamin2 shaklee.

Tak lupa juga 2 sacet cinch tea untuk bagi kak S rasa. ☺️
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.