Selamat Datang ke Dunia Shaklee

Membekalkan vitamin Shaklee, penghantaran terus kepada anda di sekitar Klebang Ria, Klebang Jaya, Klebang Restu, dan sekitarnya.
Open today until 7:00 PM
Header image for the site

Updates

Assalamualaikum saya dh byk guna testimoni dlm group ni. Now my turn nak share feedback saya sendiri 😁 😉
- Faatin.

#setCantikShaklee
#vitaminCshaklee
#pengedarShakleeChemor
#CODShakleeChemor

Buy

Puan E amalkan GLA sejak 2013 lagi..
Lama nya..😱
Puan E kata, "Period ok, kulit muke pun semakin ok."
Emm.. Patut lah.. Rugi rasanya kalau stop GLA, kan..
..
Siapa ada masalah hormon, senggugut teruk, atau kulit muka berjerawat sangat di galakkan untuk amalkan GLA ni..
..
Keistimewaan GLA ...

Read More
Buy

Tadi hantar 2 vitamin ni kat kak S.

Bulan lepas kak S beli lecithin n herblax.
Bulan ni repeat lecithin. Dah jadi rutin makan lecithin katanya.

Herblax ada lagi tu yang tak beli lagi.
Tapi kak S nak Ostematrix pulak.

Sempat lah sembang2 dengan Kak S tadi.

Katanya memang best betul ambil herb...

Read More
Buy

*Semalam Pecah Recod Lagi!*

Allahu.. angka pesakit covid-19 dah cecah 9000. 😔
Kematian pulak dah hampir 100 orang sehari.😭

Hari ini?
Berdebar rasanya menanti pengumunan KKM.

Apapun, terus lah kita kuarantin sendiri. Tak perlu tunggu sampai perlaksanaan total lockdown.
Dari sekarang kita dah...

Read More
Order online

*Semalam Pecah Recod Lagi!*

Allahu.. angka pesakit covid-19 dah cecah 9000. 😔
Kematian pulak dah hampir 100 orang sehari.😭

Hari ini?
Berdebar rasanya menanti pengumunan KKM.

Apapun, terus lah kita kuarantin sendiri. Tak perlu tunggu sampai perlaksanaan total lockdown.
Dari sekarang kita dah...

Read More
Order online

*Lindung Diri Lindung Keluarga.*

Hari ni pecah record lagi, 8290 kes sehari!
Allahuakbar.

Kat fb pun ramai kenalan yang share diorang positif.
Bila positif, satu family kene.

Paling menyayat hati bila seorang demi seorang ahli keluarga menjadi mangsa korban virus yang kita tak mampu nampak p...

Read More
Buy

Toksin ni jahat tau.
Boleh datangkan macam2 penyakit.

Dari mana toksin tu datang?

Makan berlebihan.
Pencemaran.
Sel2 yang mati.

Jom detox! Dengan Herblax Shaklee

Buy

*Lindung Diri Lindung Keluarga.*

Minggu ni dah start kes covid 7000 lebih setiap hari.

Angka kematian pun dah lebih 50 setiap hari.

Sangat merisaukan!

Jom kita 'kuarantin sendiri'.
Keluar bila sangat2 perlu sahaja.

Jika perlu keluar juga, pakai face mask, jaga jarak 1 meter dan pakai hand ...

Read More
Order online

Saya seorang ibu yang bekerjaya.
Kalau dulu, saya ada 'me time' tiap kali pergi ke office.

Tapi, sejak saya kene bekerja dari rumah disebabkan pendamik Covid-19, saya cepat keletihan sehingga saya tidak dapat 'perform' sebagai isteri dan ibu sebaik mungkin.

Apa yang saya perlukan untuk kekalk...

Read More
Book

Testimonials

2 years ago
Great service 👍
- Shazwani A
a month ago
- Baizura B

Contact Us

Contact

Call now
  • 016-595 2771

Address

Get directions
Hala klebang ria 4
Taman klebang ria
31200 Chemor
Perak
Malaysia

Business Hours

Mon:8:30 AM – 7:00 PM
Tue:8:30 AM – 7:00 PM
Wed:8:30 AM – 7:00 PM
Thu:8:30 AM – 7:00 PM
Fri:8:30 AM – 7:00 PM
Sat:8:30 AM – 7:00 PM
Sun:8:30 AM – 7:00 PM
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.